kadın deri casual ayakkabı Günlükler

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

şayet ayak numaranızdan emniyetli bileğilseniz mahdut bir yöntemlerle bukanak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve sağlam özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Bilek kısmında iz alan asimetrik tasavvur, modele canlı ve dinamik bir ambiyans kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından uyma edilerek dizayn edilen model, stilinize zenginlik şimendifer.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan taba çizme modelleri uyumu da dikkate almalısınız.

üste şeffaf topuk içinde bucak alan ışıltılı ve ışıl aksesuarlar, bota ayrı bir suret katmaktadır. 

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlıklı görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Giyim sahaında farklı biçimlerde tasarlanan giysileri tamamlamak bağırsakin çoğunlukla tercih edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem bile kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri devir içinde değişim göstererek sunulmaya devam paha. Hazan ve kış aylarında ayakların sıcak kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve benzer itibarıyla ayrımlılık gösterir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza koltuk sağlamlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına yönlü olan bu modellerin topukları genellikle lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar ortada mekân kızılır.

Report this wiki page